Sælgers Guide til købers øjne

En stærk tendens til en sælgere marked vil fortsætte indtil baby boomers er færdig cyklussen af køb og salg af fast ejendom, anslået til at ende i 20 år, ifølge Senior Real Estate Association. Baby boomers (født mellem 1946-1964) er i deres peak år for investering i fast ejendom.
Fast ejendomsinvesteringer vil fortsat være indbringende hele cyklussen. Ejendomsmægler og sælger skal arbejde sammen om at udvikle strategier til at konkurrere på dette marked. Nyt byggeri er i kraftig vækst, og igen sælger konkurrerer med dem. Hvis en køber ser på et hus, der skal arbejde, de kan antage det er tilgængelig for en lejlighedskøb pris, den ‘handyman er specielle.’ Undgå dette, og få det maksimale beløb for dit hjem salg.
Værdien af at opnå et hjem inspektion
Der er en nummer 1 regel i at sælge fast ejendom for den højeste dollar. Sælgeren skal skaffe en hjem inspektion før du sætter hjemmet på markedet. En inspektion vil afdække skjulte problemer i hjemmet, før køberen ser den. Hvis sælgeren venter på købers inspektør til at meddele ham eller hende, har sælgeren enten ordne det eller sænke prisen. I nogle tilfælde mister sælgere handlen over spørgsmål afdækket ved inspektion. Sælgere kan spilde 30-45 dage under disse forhandlinger, mens hjem kunne have været på markedet i en anden køber.
Curb appel
Husk, at køberen gør 85% af beslutningen om at købe en hjem, når de først køre op. Det er meget vanskeligere at sælge et hus, når alle helvedesild ikke passer i farven, selv hvis taget er i god form.
Udvendige kosmetik
Sælgere skal sikre huset har bremse appel for en stor første indtryk. Er trim nymalet? Erstatte rådnet træ og fjerne enhver rod uden for huset. Sørg for tagrender bliver rengjort og er tilknyttet huset. Taget bør renses for snavs med ingen løs helvedesild. Være visse vinyl sidespor på ydersiden er sikret og i god reparation.
Græsplæne, haven, buskads
Græsplæne, haven og shrubberies er afgørende. Bruge omkring $15-$85 for nogle planter og barkflis til forhaven. Hvis der er ingen græs, frø græs. Buske skal trimmes og væk fra bygningen for at undgå fugtskader. Klip plænen regelmæssigt, og ukrudt i haven.
Finpudsning
Nogle sidste hånd omfatter markedsføring 2″ af ært grus rundt i huset mellem området seng og græs område for dræning. Hvis huset har en grus indkørsel, sætte friske grus ned. Kontroller alle udvendige træ for termite eller fugt skader, der skal udskiftes og behandlet.
Interiør maleri
Male dit hus i neutrale farver: sand, magnolia, creme. Værelserne ser bedst ud med en gul skær basen maling, fordi denne farve reflekterer lys og gør rummet synes større. Undgå sorte lofter, stenciling på væggene, eller male dit hjem i hvidt så det ligner et hospital fødeafdelingen. Hvis der har været en tidligere utæthed i tag maling pletter vandet på loftet. Fyld i enhver søm huller i væggene.
Gulve og Vinduer
Fed mønstrede eller fed farvet tæpper bør fjernes. Det er bedst at holde gulvet farve neutral for at appellere til mange smag. Hvis der er revnet keramiske fliser eller vinyl gulve er ridset eller beskadiget, erstatte gulvbelægning. Tæpper skal være frisk shampooed for at fjerne enhver lugt, og tæppe huller og pletter bør repareres og fjernet.
Windows har brug for at blive renset og repareret så købere kan se uden for uhindret. Hvis blinds er manglende lameller erstatte dem eller fjerne vindue belægninger helt.
Bad/køkken
I køkkenet, kan du sætte et frisk lag maling på malede kabinetter, eller hvis de er træ – olie dem. Kontrollere bordplader til brænde mærker eller pletter, skære mærker, osv. og erstatte dem, hvis det er nødvendigt.
I badeværelset, Sørg for der er ingen synlig skimmel. Hvis der er, så blege, caulk eller re injektionsmørtel bøtter, håndvaske og toiletter.
Detaljer
Alle rod bør være boxed og gemt. Anbring den ikke i garagen. Opnå en lagerenhed eller Pod.
Gøre visse closet døre åbnes og lukkes nemt. Glem ikke at erstatte doorknobs, hængsler, beslag eller andre elementer, mangler eller er brudt.
Det kan lyde som en masse arbejde med at forberede et hjem for markedet. Denne opmærksomhed på små detaljer vil hjælpe din hjem sælge hurtigt til en højere pris. I nogle områder af landet, vil du selv modtage flere tilbud til dit hjem. Boligkøbere er ikke de eneste, der ser på disse oplysninger. Vurderingsmænd også tendens til at tildele en højere værdi til ejendom, der er i god stand.
Hvis en ejendom kræver opmærksomhed vil en vurderingsmænd pris eller købers tilbud afspejle det. Få den højeste pris for et hjem ved at investere noget tid, tænkt, energi og ressourcer i detaljer og du vil blive belønnet smukt.