Mental vs. fysisk aktivitet i markedsføring

Denne artikel omhandler spørgsmålet om, hvorvidt man kan tiltrække eller magnetisere omstændigheder uden taget “action”. Hensigten er at skabe bedre forståelse i jeres sind om anvendelsen af mentale og spirituelle love for succes og forholdet mellem mental og fysisk handling og arbejde.
Lad os få psykiske
Ja, markedsføring din virksomhed, er en aktivitet. Men det betyder ikke, at aktiviteten er nødvendigvis “fysiske”.
Mental aktivitet er tusinder og atter tusinder gange mere potent end fysisk aktivitet. I virkeligheden, er mental aktivitet en forløber for den lige fysisk aktivitet, der får resultater. Fysisk aktivitet er imidlertid ikke nødvendigvis kræves, hvis du forstå og anvende mental aktivitet. Det er ikke trylleri. Det er lov. Som jeg gerne vil sige, når du først forstår, hvordan lovene virker, bliver “overnaturlige” helt naturligt. Du indser, at universet er faktisk magnetiske og tanke og følelse har flere vibrerende pull end nogen magnet, du kan forestille dig.
Så jeg tror det påhviler enhver, der ønsker at være vellykket at blive opmærksom på forholdet mellem mental og fysisk aktivitet og vide hvornår enten er angivet. Der er den lige mental aktivitet, som kan i og for sig tiltrække uden behov for fysisk aktivitet og der er den lige mental aktivitet, der inspirerer en tilsvarende lige fysisk handling/aktivitet, der frembringer resultater. Hvis den lige mental aktivitet ikke er inkluderet, derefter ender en ligesom størstedelen af befolkningen – gør og gør, skuespil og skuespil, men ikke lykkes.
Du bruger disse love hele tiden, uanset om du er klar over det eller ej. Kun er du mest sandsynligt ikke bruge dem til formål og hensigt, at du ønsker bevidst. Hvor mange ting har du tiltrukket i dit liv, som du føler du gjorde intet at fortjene og spurgte, “Hvorfor skete det?” Du har ikke “arbejder” for disse ting. Endnu sket de. Hvorfor? Disse resultater blev outcropping af tanker og indtryk, som blev etableret i dit sind ubevidst.
Nu, angiver de love, jeg fremlægger for dem ikke at du er at bruge al din tid sidder rundt og lave ingenting. Jeg vil ikke selv løse, fordi det er bare plain latterligt. Jeg tror, jeg er velformuleret nok min skriftligt at få min forstand på tværs – hvis du vil læse omhyggeligt.
Men den absolutte sandhed er, at ja, vi kan tiltrække forhold til os uden fysisk påvirkning. Jeg har levet mit liv opstilling på den måde. Når du forstår fuldt ud at tanker er ting og alle fysiske ting er i bevægelse og vibrerende på molekylært niveau, vil du forstå at det er faktisk en magnetisk univers og vi kan vibrere til vores gode og det kan vibrere til os. Jeg ved uden viden på dette område, hvis virke fantastisk, men det er grunden til, at jeg forsøger at tale på en enkel måde at skabe forståelse og accept i dit sind.
Hvordan kan jeg vide?
Hvad er min erfaring? I 20 år har jeg aldrig set en klient (og mine kunder er de største selskaber i verden). Jeg aldrig annonceret, aldrig aktivt fremmes. Og endnu jeg blev kendt i min felt og modtaget alle eksponering og omtale jeg kan ønske sig-ikke på grund af noget jeg gjorde fysisk, men som følge af den mentale aktivitet jeg lærte at gøre. Den fysiske del kommer når jeg modtager klienter og muligheder – det er når jeg opfylde den kreative vision af kundens projekter. Jeg tiltrække alle de idéer og nødvendige elementer til at gøre det perfekte job. Det er nemt. Det flyder. Jeg behøver ikke at kæmpe eller skubbe eller prøve eller spilde energi. Ret svar virkelig “kom ud af det blå” for det meste. Du kan finde nogle temmelig fantastiske historier på min hjemmeside med oplysninger om mine resultater fra at bruge disse love i år. Men den faktiske markedsføring af min virksomhed – altid modtagelig, aldrig aktiv, bortset fra at gå gennem døre, der åbnes som følge af den mentale aktivitet.
Du vil se flere dække avis historier på min hjemmeside (det var kun nogle få af flere hundrede artikler på verdensplan). Artiklerne begyndte inden seks uger for at starte min virksomhed og fortsatte i år. Der var talrige tv- og radio segmenter også. Du bliver nødt til at tro mig, når jeg fortælle dig at jeg havde ingen publicist og gjorde ikke arbejde for at få nogen denne reklame. Fysisk arbejde, dvs. Arbejdet blev udført på det mentale plan.
Fartpilot
Så når du anvender disse love, enten fra en rent psykisk synspunkt, eller åndelige grundlag, bliver du guidet til de handlinger, der er nødvendige, fordi loven er at producere, hvad du mentalt har accepteret. Du ikke længere spinding dine hjul – du er nu på en automatisk vej til dine resultater og din succes.
Du etablerer, imprægnere tanke og følelse af, hvad du ønsker i dit dybere sind. Du føres intuitivt at gøre alle de ting, der er nødvendige for resultatet. Du følger fører. Du gør det ydre arbejde som du bliver guidet til at gøre. Du også TILTRÆKKE alle de ting, der er nødvendige for resultatet. Resultatet kan faktisk komme uden fysisk ydre handling fra din side eller det kan kræve handling, men handlingen vil blive vist til dig. Du er i flow.
Der er en følelse af tilknytning til en kilde til visdom, der kender alle svarene, og du kan indpasses i denne kilde, når som helst du ønsker. Du vil vide hvornår de skal være stadig og gøre det mentale arbejde og vente og når at tage ydre handling og gøre det arbejde, der resulterer i din succes.
Alternativ? Du arbejde og arbejde og kamp og kamp og du får der. Og spekulerer på, hvorfor du ikke lykkes.
So… til afslører Peter Plys Plys tanken om at tiltrække og magnetisering din gode, selv “ud af det blå”, enten i dit personlige liv, eller din virksomhed, bare en mangel på bevidsthed og et sind, det ikke er åben for de uendelige muligheder, der omgiver os. Det angiver en mentalitet, der ikke er op med tiden eller åben og modtagelig for de store opdagelser i vor tid, der kan fremme vores succes.
Min pointe… Du kan lukke dit sind og begrænse din evne til at lykkes. Eller du kan åbne dit sind, Udvid din vision til at omfatte både den fysisk/aktiv og den mentale/magnetisk verden og… blive en virkelig succes!
© Copyright 2004 Marilyn Jenett