Kreditkort er at tilføje sølv foring til lommen

I det nye årtusinde plast penge eller kreditkort har gjort en ny pift faktor til din lomme. Dette har ikke kun gjort dig økonomisk mere fleksibel, men efterfølgende ekstra glamour til din finansielle image som godt. Ikke mere svulmende ud hoftelommer med overskud af flydende kontanter. I stedet, slankere lommen; den smartere du ser. Men bag alle disse indbydende attributter af kreditkort der synes at være en fælde lagt ud for mennesker, som er impulsive og skødesløse)
Brugen af kreditkort har været på den højeste spree dette årti og sammen med skik, gæld satser har også somersaulted skyhøjt. Størstedelen af borgerne i USA skylder tusindvis af dollars som kreditkort regninger. Mens dollar bruttorumfanget på bank kreditkort har forhøjet 2,5 gange siden 1994, er den gennemsnitlige transaktion steget ca. 16% i det sidste årti. Den gennemsnitlige transaktion på en generel formål kreditkort, transporterer VISA, Mastercard, American Express eller Discover mærke, nu nærmer sig $102, sammenlignet med $87 i 1994.
23 Dec. 2004, der betegnes som sort torsdag og er klar til at være en omfangsrig dag i kreditkort skik i 2004. På denne dag har amerikanerne brugte kredit-og betalingskort til at betale for næsten $12 mia. Dette beregner et gennemsnit på mere end $8 millioner pr. minut; men det kunne let top 20 millioner dollars pr. minut i myldretiden.
I den nuværende æra kreditkort er gæld bæres af en gennemsnitlig amerikansk omkring $8,562 (ca). De samlede amerikanske kreditkort gæld i første kvartal af 2002 var ca 60 milliarder dollar (ca). Samlede finansieringsudgifter amerikanerne betalt i 2001is 50 milliarder dollar (ca).
For nylig, the New York Times undersøgt, hvordan brugen af kredit har taget dramatisk i USA siden 1990. Mens antallet af mennesker voksede holder kontokort omkring 75 procent. Dette gik fra 82 millioner i 1990 til 144 millioner i 2003 og det beløb, de opkrævet i denne periode voksede med en langt større procentdel. Det er cirka 350 procent, fra 338 milliarder dollar til $1.5 trillion.
Nellie Mae, nationens største producent af studielån siger, at den gennemsnitlige bachelor studerende har $2.200 i kreditkort gæld. Dette tal hopper til $5.800 for graduate studerende. David Sandor, en vice president hos Visa USA, siger, at kun 54 procent af college studerende betale deres kreditkort saldi hver måned.
Den gennemsnitlige kreditkort rente er omkring 18,9%. Cirka betaler halvdelen af alle kreditkort indehavere kun deres månedlige minimumskrav. Der er i alt 1,2 milliarder kredit og detail-kort i Nordamerika. Antallet af kreditkort indehavere, der gik konkurs sidste år var en enorm 1,3 millioner.
Kreditkort har utvivlsomt givet os bedre kilometertal i håndtering af vores finansiering; Det har gjort os mobile og fleksible i Kontanthåndtering. Men det er yderst vigtigt at gøre ordentlig udnyttelse af denne plast penge. Der ligger en stor sort grøft af gæld, hvis du bruger det hensynsløst. Disse slanke plastikkort kan ofte være årsag til bulk gæld, hvis en impulsiv eller uklogt.
For bedre indsigt i dette emne kan du se: