Hvorfor skal du egentlig kun fire prøve CV’er

Enhver job søgende søger prøve genoptages normalt behøver ikke at kigge meget langt.

Et væld af sites i dag tilbyder gratis prøve genoptager på internettet ud over lavine af bøger, der udgives hvert år udråber Genoptag eksempler. Med denne form for information overload kan det være ganske let for de intetanende jobsøgende at strander ned i stikprøven CV’er, bevæger sig fra den ene til næste i deres udøvelse af eksemplet ‘ultimative’ professionelle CV, der lander dem. job af deres drømme.

Hver bog og website har en anden twist, en anden akklamation at forsikre dig deres prøver genoptager er absolut bedste. Sandheden er, at prøve igen, for det meste, kun varierer meget.

Det er ikke til at sige, der er ikke nogle retningslinjer og tips en jobsøgende bør følge, men der er ikke en gratis CV eksempel i verden, der vil få dig det ønskede job. Kun dine færdigheder, erfaring og beslutsomhed vil jord dig job du søger.

Prøven genoptager tjener et formål og det er at hjælpe dig med at placere dine oplysninger på et CV på måde at det bedste marked dine færdigheder og erfaring til arbejdsgiveren. For at gøre det, behøver du ikke at surfe tusindvis af web-sider eller studere et helt bibliotek af bøger på prøve CV’er. Du skal blot forstå formålet med hver af de fire grundlæggende typer af CV og nuværende CV retningslinjer.

Funktionelle prøve CV’er

I en stikprøve funktionelt CV er fokus på dine evner i stedet for dit arbejde historie. Denne type format er stor for personer, der ikke måske er forblevet på arbejdspladser i lange perioder eller for personer, der har haft talrige arbejdspladser. Denne type af CV kan også arbejde godt for personer, der ændrer karriere og ønsker at flytte fokus fra deres arbejde historie, og hvad de kan have gjort i fortiden for at deres færdigheder og hvad de ønsker at gøre i fremtiden.

Kronologisk prøve CV’er

I et kronologisk CV er fokus på arbejde historie, giver en klar indikation af hvor du har arbejdet, og hvor længe du arbejdede der. Denne type af CV er godt for personer, der har haft et stabilt arbejde historie og søger for at holde sig inden for feltet samme karriere.

Kombination samme genoptager

I en kombination kan CV, fordelene ved den kronologiske og de funktionelle CV’er kombineres for at fremhæve bestemte overførbare færdigheder.

Curriculum Vitae prøve CV’er

Et curriculum vitae, eller CV CV adskiller sig fra den kronologisk og funktionelt CV, det kan være en smule længere og indeholder oplysninger om de andre to genoptager gør ikke som beskrivelse af papirer skrevet, og relaterede professionel og foreningen medlemskaber. Denne type af CV er rettet mod personer, der søger arbejde i internationale virksomheder eller i akademiske felter.

Genoptage retningslinjer

Med hensyn til retningslinjer, prøve genoptager plejer at give den samme rådgivning.

Omfatte en objektiv sætning, der er klar, fokuseret og præcis.

Indeholde ikke personlige oplysninger såsom civilstand og alder.

Fokusere på resultater, ikke-aktiviteter.

Først og fremmest være ærlig.